Kórus felvételi!

A Hálaadás kórus felvételt hirdet! Szeretettel várunk minden szolgálni vágyó, jó hangú énekest. Amit kínálunk: lélekemelő együtt zenélés és koncertek, jó hangulatú próbák, új barátok, a szokásosnál több humor, kórustáborok. Várjuk mindazok jelentkezését, akik úgy érzik, méltó énekszóval adnának hálát az Úrnak.

A kottaolvasás előny, de hiánya nem kizáró ok. Jelentkezés: személyesen Berkesi Boglárka kórusvezetőnél vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen. Kérjük, hirdessék ismerettségi körükben ezt a lehetőséget, hiszen szívesen veszünk jó hangú „külsős” segítséget is.


Családos-kórusos évkezdés

Szeptember első napján családos, kórusos találkozót, afféle évindítót tartottunk Budajenőn. A jó hangulatú szombaton az időjárás kegyes volt. Többórás foci, bográcsebéd, beszélgetős-éneklős délután volt programunk. Köszönjük a Szabó család remek szervezését és mindenkinek a részvételt!

Hittan jelentkezés

Megkezdtük idei hittanos évünket 5 állami iskolában, 36 csoportban 260 gyermekkel. Az órákat Horváth Éva, Székely Tamás és Berkesi Gábor tartják. Az órarend több helyen még ideiglenes, ezért kérjük, jelezze lelkészeinknél mihamarabb, ha szívesen küldené gyermekét valamelyik csoportunkba.

Torony – adakozás továbbra is

Továbbra is hirdetjük az adakozást a templomtorony állapota miatt. Eddig majdnem egymillió forint adomány gyűlt össze. Kérjük, ha tehetik, segítsenek! Adományuk mellett szívesen veszünk építőipari, kivitelezői ajánlást is. Számlaszámunk: Budapest Pozsonyi úti Református Egyházközség OTP Bank Nyrt 11713005-20544351

IBAN : HU81 1171 3005 2054 4351 0000 0000

Adományaikat hálaadással köszönjük!

A gyülekezet presbitériuma