Az istentiszteleti alkalmainkat követhetik Youtube-csatornánkon is:

 
 

A javuló járványhelyzetre és az egyre nagyobb átoltottságra tekintettel templomainkat május 2.-án megnyitottuk.  Hosszú ideje voltunk bezárva, sokan vártuk már azt a pillanatot, amikor ismét találkozhatunk közösségeinkben.        A hétközi alkalmak előreláthatólag Pünkösd után fognak újraindulni

Szeretettel hívjuk fel ugyanakkor valamennyi egyháztagunk figyelmét arra, hogy a járvány továbbra is velünk van.

A nyitást így kérjük, hogy józanul, megfontoltan és valamennyi járványügyi intézkedést szigorúan betartva hajtsák végre. Emellett javasoljuk a nyitás fokozatossá tételét. A hétközi alkalmakat a helyi viszonyok figyelembe vételével lehet megtartani. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hosszú gyülekezeti éneklés a fertőzés kockázatát növeli.

Imádkozzunk testvéreinkért, akik életükért harcolnak, és azokért, akik elvesztették szerettüket, akik veszélyben vannak. Kérjük mindenható Urunk kegyelmét és szerető támogatását azoknak, akik életünket védik és gyógyítják.

Köszönjük adományaikat!
Mivel működési költségeinket saját perselypénzünk fedezi, kérünk minden nézőnket, aki teheti, a perselypénzt hetenként dobja be a virtuális perselybe banki átutalást igénybe véve.
Számlaszám: 11713005-20544351-00000000

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írjuk be: perselypénz, (vagy egyház fenntartói járulék) 

 

 

 
Nincsenek események