Hittanos tábor

Nyári hittanos táborunkat idén Csemő település  közelében július 11-16-ig  tartjuk . Szeretettel hívjuk a  gyermekeket, ifjaka t- a reménység szerint  ezúttal  is - jó hangulatú, élménydús hetünkre!

Jelentkezni még lehet személyesen (lelkészeinknél is), illetve e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

Beiratkozás iskolai hittanra

Szeretettel ajánljuk a kedves szülők - nagyszülők figyelmébe az iskolai hittan választásának lehetőségét  gyermekeik- unokáik számára. A leendő elsősöknél  az iskolába való beiratkozás alkalmával nyílik erre lehetőség (április 14-15.),a leendő ötödikesek felől pedig május 20-ig nyilatkozhatnak az iskola felé ( A többi évfolyam diákjai szintén eddig kell, hogy jelezzék , ha eddig még erkölcstan órán vettek részt, s a következő tanévben változtatni szeretnének). Várjuk szeretettel gyermekeiket hittanóráinkra!

Horváth Éva, katechéta

 

2016 - Felnőtt konfirmáció

Idén öt felnőtt testvérünk tesz konfirmációi fogadalmat templomunkban, húsvét ünnepén.

Hucker Dávid, informatikus; Bécsi Szilvia,  gyógyszerész; Nemes Nikolett, pedagógus; Égető-Szabó János, tanár; Turcsán István, könyvvizsgáló. Döntésükre és további útjukra az Úr áldását kérjük!

Berkesi Gábor

 

Kórushírek

Virágvasárnap idén is zenébe foglaltuk áhítatunkat. Kórusunk repertoárja régi és új darabjait mutatta be, közöttük lélekemelő idézetekkel, bibliai versekkel. Az újonnan tanult művek március 6-i, fasori koncertünkről érkeztek, ahol négy másik kórussal közösen szolgáltunk az új orgona avatásán. Április elején a Torockó téri gyülekezet vendégei leszünk, ott a Palló Imre énekkarral együtt is éneklünk majd.