Projektünk nagyobbik részét az ablakcsere-program tette ki. Ez sorban a harmadik ütem volt ebben a témában. Jelen szakasz befejezését követően elmondhatjuk, hogy korábbi, nyolcvan éves nyílászáróinkat teljeskörűen lecseréltük (a korábbiak fakeretesek voltak). Jelenleg még cserére várnak fémkeretes nyílászáróink, melyek  jellemzően a templomban, és annak lépcsőházában találhatóak.

A három éves program során ki tudtuk cserélni az altemplom, a közösségi helyiségek, és a lakások minden külső nyílászáróját. Nyilvánvaló gazdaságosságuk mellett, ennek hatására az említett helyeken jóval komfortosabbá, melegebbé, zajtalanabbá vált az élet.

A riasztó rendszer kiépítését és üzembehelyezését meg tudtuk valósítani az altemplomban. Ennek több célja is volt. Az altemplomot az utóbbi időben nagyon jó kihasználtság mellett tudjuk bérbeadni különféle szervezeteknek. Ennek megfelelően fontos feltételként jelentkezett az igény, hogy mind értékmegőrzés, mind állagmegóvás tekintetében magas fokon üzemelhessen.

Ezt az összetett célt értük el a beléptető- , mozgásérzékelő-, kamera- és füstérzékelő rendszer telepítésével.