Altemplom - Udvari Kamaraszínház

2019 szeptemberétől színház nyílik altemplomunkban! Az Udvari Kamaraszínház (Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház - MKUK) 2002-ben alakult, elsősorban Magyarországon tevékenykedő, délvidéki gyökerű társulat, a Magyar Teátrumi Társaság tagja.
Az Udvari Kamaraszínház (MKUK) egy olyan színházi műhely, amely a jelenünket eredményező múltunkat viszi színre. Színházunk célja mindenekelőtt a gondolatébresztés, az értékközvetítés és a szórakoztatás a színház eszközeivel.

A színház Pozsonyi úti műsorát, az előadásokról friss információkat honlapunk Altemplom - Udvari Kamaraszínház menüpontja alatt osztunk meg.
A társulatról további információkat az mkuk.hu oldalon találnak. Az előadásokról folyamatos tájékoztatást nyújtunk és azokra szeretettel várjuk Önöket!

Elérhetőségek:

Facebook - MKUK Udvari Kamaraszínház
Instagram - MKUK

 

A Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház Mátyás és Janus című darabjának bemutatója 2019. szeptember 22-én 19. órai kezdettel látható az altemplomban.  

A nagy érdeklődésre való tekintettel lehetőséget biztosítunk a nyilvános főpróba megtekintésére, melynek időpontja 2019. szeptember 21. 19. órai kezdettel (Színházak Éjszakája)

A további előadás időpontok:

szeptember 27. (péntek) 19. óra

október 5. (szombat) 19. óra

 

Az előadásra jegyek a www.jegy.hu weboldalon vásárolhatók meg, illetve az Interticket hálózat jegyirodáiban. Helyszíni jegyvásárlásra a kezdőidőpont előtt 1 órával nyílik lehetőség kizárólag készpénzes fizetéssel. A darabról további információkat az mkuk.hu oldalon találnak.

Elérhetőségek:

Nédó Olga +36709057393

Márton Zoltán +36309548664

Facebook.com/udvarikamaraszínház

Instagram/mkuk_kamaraszinhaz

 

 

Örömünkre szolgálna, ha jelenlétével emelné az este fényét!