Nyári tábor
Idén is szervezünk nyári tábort a gyermekek, fiatalok számára! Ezúttal a Duna-Dráva Nemzeti Park közelében lesz a szállásunk kőépületben, melyhez nagy füves udvar tartozik. A körülzárt területen csak mi leszünk, a napi háromszori étkezést helyben szolgáltatják, az uzsonnáról pedig magunk gondoskodunk. Hordozzuk imádságban a szervezőket és résztvevőket egyaránt!
Helyszín: Matty, Kormorán Vendégház. Időpont: 2019. június 30–július 5. (vasárnaptól péntekig)

Adakozás a Toronyra
Ahogy Nagytiszteletű Úr többször hirdette, tornyunk felújítására továbbra is várjuk testvéreink adományait! Számlaszámunk: Budapest Pozsonyi úti Református Egyházközség, OTP Bank Nyrt 11713005-20544351, IBAN : HU81 1171 3005 2054 4351 0000 0000. Adományaikat hálaadással köszönjük!

Kórushírek – Hálaadás a Dunán!
Április 12-én templomunkban a Duna televízió munkatársai húsvéti műsort vettek fel a Hálaadás kórus közreműködésével. A műsor Húsvétvasárnap 10.30-kor a Duna műsorán, majd a mediaklikk.hu internetes oldalon lesz látható.

Üldözöttekből béketeremtők
„Az emberek élni akarnak a romok között is” – mondta Bogárdi Szabó István püspök, aki nemrégiben egy küldöttséggel együtt a polgárháború sújtotta Szíriába látogatott. Az egyházvezető szerint példás a közel-keleti keresztyének igyekezete, és most rajtunk a sor, hogy segítsünk a pusztítás elszenvedőinek. Látogatásukról bővebben olvashatnak a parokia.hu oldalán „Üldözöttekből béketeremtők” címmel.

Hamarosan új énekeskönyv?
Végső szakaszához érkezett az új gyülekezeti énekeskönyv előkészítése, miután az új énekeket tartalmazó próbakiadványok tesztelése, a régi énekek kiválogatása és az énekeskönyv stukturálása megtörtént, az őszi ülésszakon várhatóan a Zsinat elé kerül a nyomdai előkészítésre is alkalmas, lezárt kézirat. Így remélhetőleg 2020-ban már az új énekeskönyvet használhatják gyülekezeteink.

1%
Támogassuk egy százalékkal gyülekezetünk, a másik egy százalékkal pedig egyházunk társadalmi szolgálatát!
http://egyszeruenreformatus.hu